Hago Zorg Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hago
Schoonmaker/ Desinfectie dienst (voormalige medewerker) –  Arnhem8 september 2017
Je bent een nummer meer ook niet...naar 5 a 6 maanden vlieg je er toch weer uit
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen door groei mogelijkheden
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Boekel28 maart 2017
werk al een jaar via een uitzendbureau.
en heb me echt al bewezen ze hoeven maar de te bellen en ik ben er..
maar er zit geen contract in aantocht jammer genoeg.
dus ook geen door groei mogelijkheden.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
weinig betaald krijgen voor het werk ( mrsa en nog meer besmettelijke virus)
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewoon leuk weren daar
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zutphen5 september 2016
hago was leuk
mar jammer na anderhalf jaar mijn contrakt niet verlent werd ba maar goed
Pluspunten
niet te klagen
Minpunten
besparingen ba
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet iets waar je voor een langere tijd wilt werken
Schoonmaker/glazenwasser (huidige medewerker) –  Delft29 augustus 2016
Het is echt slecht georganiseerd binnen het bedrijf allerlei onduidelijkheden slechte communicatie
Pluspunten
geen
Minpunten
Heel veel
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Rosmalen17 juli 2016
Leuke baan met fijne collega's. Zelfstandige werkzaamheden
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen doorgroei mogenlijkheid voor mij
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  limburg14 juli 2016
over mijn collega's kan ik weinig vertellen omdat ik ze niet vaak zie. ik werk weinig tot niet samen met mijn collega's en zie ze zelden in de pauzes.
De directie heb ik nog nooit gezien. mijn voorwerkster is vriendelijk en behulpzaam waar mogelijk. mijn dag is best eentonig. ik begin mijn werkdag om 7:00 uur soms om 6:00 uur (ligt aan welk pand ik heb)

Getuigschrift basis instructie microvezel 5-7 2013

Communicatie, samenwerking, gastvrijheid 30-11 2012

Vakopleiding vloeronderhoud 19-6 2012

het moeilijkste van mijn baan vind ik persoonlijk het weinig respect je krijgt. je word gezien als iemand die geen opleiding heeft genoten dus "dom is"
dat vind ik jammer terwijl als er iets meer samen gewerkt word ook dit werk niet vervelend is.
het leukst aan mijn werk is het verzegelen van vloeren en het vloer onderhoud. en het werken met de eenschijf/ taski.
Pluspunten
ideaal voor moeder met schoolgaande kinderen
Minpunten
redelijk zwaar lichamelijk werk
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem, NH30 december 2015
ik ga vroeg naar mijn werk ,mijn kar klaarzetten en mijn werk doen ,15 min.pauze en dan naar huis ,ik eb leuke collegas
Pluspunten
zelstandige (soms )
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hago zorg
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI23 november 2015
Bij de hago heb ik toen drie maanden stage moeten lopen vanuit mijn opleiding. Helaas had ik die tijd niet zo'n prettige Stagebegeleider waardoor ik was minder plezier had in het gaan, Het werk zelf vond ik niet verkeerd. Ik vond het leuk dat ik schoon mocht maken voor mensen die het hard nodig hadden.
Pluspunten
Vriendelijke Zorgvragers
Minpunten
Mijn stagebegeleider
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen de verjaardag van een van de collega's te vieren
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV6 juli 2015
Een dag begint van gewone dingen: het controleren of je alle middelen op je kaartje hebt, Water in het emmers doen. Schone doekjes bijvullen en aan de slag gaan. Ik heb van alles en het beetje van onze begeleider geleerd: hoe moet ik de vloer wissen of hoe moet ik bij een zieke bewoner naar de kamer in. Directie en mijn collega's van het Zonnehuis heel vriendelijke zijn, dus helemaal met een lachje. Het leukste van de baan was dat, dat die gebouw zelf nieuw was en daarom was het makkelijk genoeg om alles schoon te houden. En ik weet het echt niet welke dingen kan ik als moeilijke noemen.
Pluspunten
Gratis koffie, thee bij de lunch
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot Bedrijf.Zwaar werk
functie schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Beverwijk17 december 2013
Het zelfde geld ook voor de Hago.Het is een groot bedrijf waardoor je
lastig in contact kan komen met je rayonmanager als het nodig was.
De tijden waar ik nu momenteel dus nog steeds bij de Hago werk is
is van 17.00 tot 20.00 en dat begint voor mij erg zwaar te worden.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Fysiek zwaar
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een productief bedrijf.
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Alkmaar, NH12 oktober 2013
Ik heb mijn werk in het MCA goed ervaren,
met mijn leiding gevende kon ik het goed vinden.
Alleen vond ik het vervelend dat er veel buitenlandse mensen werkten die weinig Nederlands spraken.

het leukste aan deze baan vond ik het contact met de patiënten.
en het moeilijkste van deze baan is om alles goed schoon te houden, op een draaiende afdeling.
Pluspunten
flexibele werktijden.
Minpunten
weinig nederlands sprekende collega's
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hago Zorg is een dynamisch, vooruitstrevend en sociaal bedrijf met veel aandacht voor elkaar en een gezonde gedrevenheid om de beste te zijn.
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel23 mei 2013
Bij Hago Zorg leer je om continu te schakelen, om keuzes te maken tussen korte termijn en lange termijn en om prioriteiten te stellen.
Uiteindelijk is een werkdag veel te kort om af te handelen wat je eigenlijk af wilt handelen maar de prettige werksfeer en het gezamenlijk nastreven van hetzelfde doel zorgen ervoor dat je moeiteloos wat uurtjes doorwerkt.
Pluspunten
vooruitstrevend, dynamisch, prettige werksfeer
Minpunten
er zitten nooit genoeg uren in een werkdag
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over Hago Zorg

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 14 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over Hago Zorg gesorteerd op functienaam

Reviews over Hago Zorg gesorteerd op locatie