Gom Reviews

62 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leidinggevende zijn prima, fijne collega`s, goede werktijden en fijn werk.
schoonmaakster (huidige medewerker) –  Heerlen7 juni 2017
ik werk van 13.00 uur tot 19.00 uur bij een grote opdrachtgever, met verschillende taken.
Met leidinggevende en management heb ik goed contact.
De omgang met collega`s is open en vriendelijk en waar nodig helpen wij elkaar.
Pluspunten
veel uren en goede werktijden.
Minpunten
geen minpunten.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht geregeld
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam5 mei 2017
Twee uur onbetaald overwerk is verplicht,
maar al ben je door het drukke verkeer een paar minuutjes later, dan krijg je een waarschuwing.
Alles wat je tegen komt, moet je schoon maken.
Kijken, denken, doen betekend dat alles netjes moet.
Schoonmaken met spray, en het beste trek je skeelers aan.
Met periodiek werk mag je de grijze vetlaag er af boenen. Als daar extra werk bij komt kijken, moet dat voor jou geen probleem zijn.
Als je toevallig tijd had om een hoekje uit te soppen, mag je hem nog een keer schoonmaken omdat het niet schoon genoeg is.
Al maken mensen jouw afdeling nog zo vies, wordt je ALTIJD getracht dit perfect schoon te maken in de korte tijd.
Pluspunten
Redelijk uurloon
Minpunten
Het is nooit goed genoeg!
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Scoonmaak medewerkster Interieur (voormalige medewerker) –  Vlaardingen10 februari 2017
Gezellige werkomgeving en collega's. Leidinggevenden lastig bereikbaar, niet flexibel en meedenkend.

Verder prima werkgever.
Pluspunten
Flexibele uren
Minpunten
Leidinggevenden slecht bereikbaar, niet flexibel en niet meedenkend
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf met leuke collega's
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam7 februari 2017
bij GOM heb ik veel geleerd, zoals zelfstandig werken, goed met collega's omgaan en natuurlijk de werkzaamheden. ik zou heel graag terug willen wanneer ik weer mag.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer. je word gewaardeerd
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  bergen op zoom31 januari 2017
goede baas .waardering voor je harde werken .opleidingen mogelijk.een sociaal bedrijf
Pluspunten
het bedrijf luistert naar je
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie medewerker
Schoonmaakwerk (voormalige medewerker) –  Nederland31 januari 2017
Goede doorgroeimogelijkheden en goed service. Collega's zeer vriendelijk
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Collega's
Facilitair medewerker (huidige medewerker) –  Delft28 december 2016
Het is een goed,groot bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Gouda14 december 2016
Jammer dat het werk nier word gewaardeerd

Ja hoort alleen de negatieve dingen die je verkeerd doet
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb niks goeds te zeggen.
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Roermond28 november 2016
Helaas word er te vaak gezegt dat Gom aan het bezuinigingen is. Het werk word meer maar werk tijd blijft op 2 uur. Belachelijk!

Er word niet geluisterd naar de medewerksters ivm klachten.
Was deze review nuttig?Ja 22Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier voor GOM gewerkt
Project schoonmaak (voormalige medewerker) –  Tiel9 oktober 2016
Ik werkte oorspronkelijk voor een ander schoonmaakbedrijf, maar door de overname van client door GOM , werd mij een baan aangeboden.

Die heb ik met 2 handen aangepakt.

Waar ik door het vorige schoonmaakbedrijf in het diepe werd gegooid met een "zoek het maar uit mentaliteit", werd mij door GOM juist heel duidelijk uitgelegd wat van mij verwacht werd.
De taken waren duidelijk.

Verder was GOM altijd telefonisch bereikbaar voor vragen, kwam er regelmatig controle, waren de tijden flexibel, en was er 1x per week ook nog tijd voor een gezellig praatje.
Pluspunten
Uren bespreekbaar
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie,effectief,kwaliteit gericht.Arbeids motto luidt kijken denken en doen
Schoonmaker scholen (huidige medewerker) –  Leeuwarden Friesland25 september 2016
Ik werk in een prettige sfeer.Deze organisatie telt 35000 werknemers.Het materiaal is van duurzame kwaliteit.Altijd zijn de leidinggevenden bereikbaar.Daarvoor werkte ik voor ISS FACILITY &SERVICES.We zijn toen door nieuwe aanbestedingen overgenomen door GOM SCHOONHOUDEN.
Pluspunten
Zelfstandig kunnen werken.Vertrouwen in de werknemers, flexibele werktijden
Minpunten
Zou meer uren willen werken.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
vloeren onderhoud (huidige medewerker) –  Schiedam24 mei 2016
ik heb hele fijne collega's
ik doe daar vloeren onderhoud was zetten en conserveren van vloeren.
ik zit bij een vakbond als kern groep lid en parlement lid dus 1 keer in de maand bij elkaar komen
Pluspunten
geen
Minpunten
werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gom draag zorg aan een goede omgeving
Algemeen schoonmaak (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom4 april 2016
Een gemoedelijke sfeer onder elkaar.
Niets was te veel voor exstra uitleg je kon altijd bij hun terecht.
Het stukje financieel was netjes geregeld.
De werkkleding was mooi passend zo ook je werkschoenen.
Gom is een solide bedrijf.
Pluspunten
goede bergeleiding
Minpunten
uitgaven van doekjes
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag12 februari 2016
hard werk maar leuk

leuke collega's

baan is niet moeilijk

veel werk uren

hogen werk druk
Pluspunten
geen lunch
Minpunten
lange dagen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak
schoonmaak (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT8 december 2015
Als schoonmaker in een bedrijf vind ik zelf dat je niet veel leert. De aantal uren dat je werkt ben je had bezig met de taken uit voeren wat van je verwacht word, Ik heb dit als baan geaccepteerd omdat ik toen momenteel niet aan een baan kon komen.
Pluspunten
salaris
Minpunten
WC schoonmaken
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interieurverzorgster
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Groningen, GR22 november 2015
gezellige sfeer bij de school die ik schoonmaak in makkinga
ik werk er altijd alleen meestal zijn de leerkrachten nog aanwezig
bij het kantoor van agc maak ik de werkgelegenheid van de fabriek schoon en tevens kantoren
ook hier werk ik meestal alleen
wel is er een collega die daar ook werkt maar we hebben verschillende werk tijden
het is een leuk baan om te doen
momenteel ben ik bezig met de cursus basisopleiding schoonmaak
Pluspunten
gezellige sfeer
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed en colegial
interieur verzorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH2 november 2015
ja kan beter ,,alleen soms heb je van die klanten die geen buitenlanders willen of klanten die ook geen woord nederlands praten .voor de rest is het wel te doen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
GOM schoonhouden
schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Helmond/eindhoven19 oktober 2015
Even de ongevallen weg te denken en de pech die ik op dit moment heb.

Deed ik met plezier mijn werk in de schoonmaak, op basischolen en kinderdag verblijven.

Ik had 2 eigen locaties, die ik ook af moest sluiten en het alarmsysteem moest bedienen.

In de middag de basisschool en in de avond het kinderdagverblijf.
Ik werkte met een duidelijk schema.
Ik heb kennis van schoonmaakproducten en overal kun je nog van leren.

Ik was meestal alleen op mijn werkplek, op de basischool met een collega, maar met je eigen taken, verdeeld met collega.

Het leukste van de baan vind ik toch wel het contact met de leraren en met de leidsters, de wardering die ze je geven voor je werk en het sociale contact.

Het moelijkste van de baan is dat ik het door een ongeval heb moeten opgeven waardoor ik de contacten mis, en ik mis het werk.
Pluspunten
eigen pauze indelen of door kunnen werken
Minpunten
de begin tijden
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB22 september 2015
leuke colega,s en goede leiding van bovenaf ..

binnen het bedrijf kun je toch een diploma volgen .via de gom heb ik vca gehaald en een svs diploma .
Pluspunten
nette werkkleding
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een sociale en leerzame omgeving door het werken in het ziekenhuis WFG.
Schoonmaak medewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn, NH16 september 2015
Vriendelijkheid verspreiden tussen de patiënten en mijn collega's, altijd met een positieve uitstraling rondlopen.

Ik heb geleerd om veilig en schoon aan het werk te gaan, denken aan de hygiëne van de patiënten en je persoonlijke hygiëne.

In het begin van mijn werk was me het echt een werknemer - werkgever relatie maar in de toekomst werd het een wat vriendschappelijke relatie, dat zorgt voor een prettige werksfeer heb ik gemerkt.

Mijn collega's zijn geweldig. We schieten allemaal elkaar te hulp met een positieve instelling wanneer er een zieke is of iemand achter loopt met het werk door omstandigheden.

Voor mij was er niks moeilijks aan mijn baan, eerlijk gezegd let ik er geen eens op of iets moeilijk is, ik werk gewoon hard door. Ben een persoon die zich aanpast aan zijn omgeving of het nou zwaar is of niet, ik ga er 100% voor en het lukt me altijd aardig goed.

Het leukste van de baan was ; Mezelf bewijzen, ik heb zoveel energie in mij zitten dat ik bijna explodeer. Ik gooi altijd alles eruit, heb me vast contract bij Gom, denk dat ik het daar aan te danken heb.
Pluspunten
Flexibiliteit met je werk
Minpunten
Geen rook pauze
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 94 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Gom gesorteerd op locatie