Fit For Free Reviews

13 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge en dynamische organisatie
Finance Manager, (huidige medewerker) –  Leiderdorp4 september 2017
Een onderneming die constant in ontwikkeling is waar veel waarde wordt gehecht aan zelfstandigheid en het "mouwen opstropen" principe geldt.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
beperkte pensioen opbouw
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Fitness instructeur (huidige medewerker) –  Hengelo OV1 september 2017
Elkedag een nieuwe ervaring! Leuke klanten die je goed helpen kan.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Werktijden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in de spotcultuur
Receptioniste/ assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 juli 2017
Je leert klanten te overtuigen van het inschrijven en daarnaast heb je ook andere werkzaamheden. Je krijgt zeker de kans om door te groeien.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Compensatie arbeidsvoorwaarden
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Groepslesinstructeur (huidige medewerker) –  Den Haag7 juni 2017
Gezellige collega's. Vrij om je eigen lessen in te vullen zoals je wil.
Leuke klanten in je lessen en in de fitness.
Pluspunten
bedrijfsuitjes. zelf gratis sporten. eventuele opleidingen.
Minpunten
eigen vervanging regelen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met leuke doorgroeimogelijkheden
Balie medewerker (voormalige medewerker) –  Enschede28 april 2017
Het was een erg leuke baan.Ik vond het werk erg leuk om te doen en waren wel goede doorgroeimogelijkheden.
Helaas hadden de bedrijfsleider en ik geen klik en ben ik opzoek gegaan naar iets anders.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Bedrijfsleider en ik hadden jammer genoeg geen klik
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer lage verloning
Baliemedewerker (voormalige medewerker) –  Overijssel10 april 2017
Voor dit loon kun je net zo goed in de bijstand gaan want netto hou je net zoveel over als dat je in de bijstand zit met toeslagen en kwijtschelding gemeentelijke belastingen
Pluspunten
leuke sfeer
Minpunten
zeer lage lonen, veel drukte op de sportschool en veel asociale mensen
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
Clubmanager (voormalige medewerker) –  Leiden4 januari 2016
De dag begint om 7 uur met het openen van de vestiging.
Je helpt de gehele dag mensen en staat ze te woord.
Verder doe je je administratie en houd contact met collega en personeel.
De directie is goed bereikbaar
Collega's zijn fijn en behulpzaam
Het moeilijkste is jezelf blijven triggeren, daar je na een jaar alle ins en outs wel kent. Het wordt daardoor dus geestdodend.
Het leukste is het contact met mensen
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke (bij)baan weinig doorgroeimogelijkheden
Bodypump docent (huidige medewerker) –  Amsterdam7 december 2015
Het is hartstikke leuk en gezellig om te werken in een van de sportscholen van Fit For Free. Helaas verdient het niet zo goed en zijn er weinig doorgroeimogelijkheden. Verder is de werksfeer altijd goed en kan je wel veel uren invallen.
Pluspunten
Goeie sfeer leuke collega's
Minpunten
Weinig salaris weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderhoudsmonteur
Onderhoudsmonteur (voormalige medewerker) –  Regio Nederland28 januari 2015
Het onderhouden van de panden. Alle mogelijke klussen en storingen verhelpen in heel Nederland.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 17Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving voor fitness
Fitness begeleider (voormalige medewerker) –  Almere, FL6 januari 2014
een dag bestond voornamelijk uit het begeleiden en motiveren van de sporters. Er waren leuke collega's wat de sfeer verhoogde als er gewerkt moest worden. Het was geen moeilijke baan.
Was deze review nuttig?Ja 30Nee 14Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeveing
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH19 augustus 2013
was leuk om te werken gezelllige collegas je leert andere mensen kennen die komen fitness ze maken een praatje met je
Was deze review nuttig?Ja 33Nee 39Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving
Front office medewerkster/management assistent (huidige medewerker) –  Amsterdam10 juni 2013
Prima bedrijf om een klein aantal uur te werken. Fulltime werken is niet raadzaam.
Pluspunten
Diversiteit in klantenbestand
Minpunten
Slechte verdiensten
Was deze review nuttig?Ja 91Nee 24Rapporteren

Zie meer beoordelingen over Fit For Free

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 14 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Fit For Free gesorteerd op locatie