EW Facility Services Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze geven niet veel om de kamermeisjes
Kamermeisje (huidige medewerker) –  Volendam24 december 2017
Afgelopen zomer geen personeel
Moesten met twee kamermeisjes een heel hotel schoonmaken rond de 80 kamers
Als we vroegen om hulp kregen we te horen even doorzetten en met ze tweeën regelen
Heeeeel slecht
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdag als teamleider/kamermeisje
Teamleider /Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2017
Als teamleider/ kamermeisje zorgde ik voor de bestellingen van 2 locaties waar we gevestigd zijn. Ook maakte ik het rooster en hield ik de functioneringsgesprekken.
Pluspunten
Zelf bepalen wanneer je pauze hebt
Minpunten
Geen lift
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaken kamers
Housekeeping (huidige medewerker) –  Den Haag21 september 2017
zwaar werek, soms drukke dagen als groep komt. elke dag is anders
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend en leerzaam werkomgeving.
Objectleider/ Housekeeper (voormalige medewerker) –  Den Haag16 september 2017
Groot, groeiend, dinamisch bedrijf waarin je stressbestendig behoort te zijn en logisch moet kunnen denken. Een oplossingsgericht karakter is een grote plus. Je moet bereid zijn tot leren en delegeren.
Een goed implementatievermogen is een pré.
Het werktempo ligt hoog.
Pluspunten
Veel verscheidenheid in collega's. Uitjes.
Minpunten
Als extern partij niet altijd even gemakkelijk.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkomgeving.
(ambulant) objectleider (huidige medewerker) –  Groningen14 september 2017
In de schoonmaakbranche is geen dag hetzelfde en is het elke dag weer een nieuwe uitdaging om het maximale uit het team te halen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Leersum28 augustus 2017
Leuke en vriendelijke collega's. Je word goed ingewerkt en ze houden rekening met de uren die je aan geeft
Pluspunten
Ingezet op tijden die je aangeeft
Minpunten
Verschuiving als mensen afzeggen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ga hier niet werken!
Supervisor (voormalige medewerker) –  Amersfoort31 mei 2017
Hoe hoger je functie in dit bedrijf is hoe beter je het voor jezelf kan maken. Waarom? Als regiomanager kan je je objectleider de schuld geven. En als je objectleider bent kan je de schuld altijd nog op je supervisor en medewerkers afschuiven. Dat betekent dus dat de onderste rang bij dit bedrijf altijd de sjaak is.
Veel kamers in te weinig tijd, geen pauze ook al is het 28 graden, er wordt van je verwacht dat je geen eigen leven hebt en alla de minute nog even elk weekend kan werken, er wordt niet goed uitbetaald en de doorgroeimogelijkheden... Tja, die beloven ze maar komen nooit!
Ik heb me flink vergist in dit bedrijf en het heeft me een hoop financieel gedoe opgeleverd.
Je wordt hier niet serieus genomen en je bent niks waard, dat is iets wat je objectleider na een tijdje er wel in stampt.

Ik heb hier 9 maanden gewerkt en het enige pluspunt dat ik kan verzinnen zijn mijn collega's. Het was een topteam.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Te veel kamers in te weinig tijd, geen pauze, de uitbetaling gaat meestal niet goed
Was deze review nuttig?Ja 15Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In één woord: vreselijk.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 mei 2017
Vreselijke ervaring. Slechte werksfeer waar veel spanningen zijn en iedereen over elkaar praat. Ook de leidinggevende doet maar wat en geeft je het gevoel alsof je niks waard bent en maar van je af wilt. Het werk is veel te veel en te zwaar voor het salaris dat je krijgt. Over het maandsalaris, EW heeft mij 2 maanden te laat mijn salaris gegeven, nadat ik naar het bedrijf zelf heb gebeld. Op mijn e-mail met de vraag of er wat mis was gegaan met mijn salaris werd niet gereageerd. Respect is heel ver te vinden daar. Ik raad het iedereen af.
Minpunten
Respectloze ongeïnteresseerde mensen
Was deze review nuttig?Ja 19Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in je eentje 17 min voor een kamer en dat keer 10.
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Groningen25 april 2017
7 jr voor EW gewerkt in Groningen met leuke collega's maar met een vreselijk corrupte zelf verrijkend voorvrouw. Voor het klaarzetten van schoonmaak karren en het opruimen rekende zij niet als werk en kreeg je niet uitbetaald dat is dus iedere dag een uur voor nop werken.
Pluspunten
hoogtij dagen leuke pressentjes
Minpunten
luisterd niet naar klachten van mensen op de werkvloer
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is zwaar
house keeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 maart 2017
ik heb het naar mijn zin gehad maar het werk is gewoon te zwaar voor mij
Pluspunten
gezelig
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig loon
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Groningen24 november 2016
Ik heb ong 4 maanden bij EW gewerkt het team was op zich best gezellig maar de werkzaamheden zijn gewoon veels te zwaar. In de housekeeping krijg je gewoon veel te weinig tijd en teveel kamers de werk druk is erg hoog en het loon laag.
Was deze review nuttig?Ja 24Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar ook wat min punten
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Terneuzen25 mei 2016
Circa 1,5 jaar gewerkt bij EW met veel plezier en leuke collega's, maar je moet veel doen in korte tijd. Soms ook openbare ruimtes, appartementen of trappenhal erbij. Met meer tijd zou het beter schoongemaakt kunnen worden. Regelmatig geroddel onder de dames onderling en persoonlijk vond ik de leiddinggevende niet altijd professioneel op bepaalde vlakken. Verder werden er regelmatig mensen ontslagen en weer nieuwe aangenomen. Kans op vast contract was er niet, bezuinigingen wordt er dan gezegd. Reiskosten werden ook niet vergoed. Leuke tijd gehad, maar ook veel geleerd en mensen kennis opgedaan.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Contract wordt na 3x niet meer verlengd, geen reiskosten, tijdsdruk, geroddel
Was deze review nuttig?Ja 17Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH11 oktober 2015
Goede werkomgeving met leuke collega's, ik heb zoveel geleerd van mijn ervaring, geduld, positief blijven...
Was deze review nuttig?Ja 24Nee 21Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wel gezellige sfeer,goede omgang als collega"s onder elkaar,maar te veel werk in korte tijd
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen, GR17 augustus 2015
teamwork is goed onder de vaste medewerkers.Objectleider was wel aardig voor het personeel en had humor en had een luisterend oor.
Het moeilijkste was de tijd die je had om je werkzaamheden naar behoren te kunnen doen. het leukste van de baan was dat ik een eigen afdeling onder mijn toezicht had,dan kreeg je het gevoel van verantwoordelijkheid.
Pluspunten
Gratis drinken o.a. koffie, thee of ander warme drankjes en de directie tracteerde ons in de laatste jaren op een kadobon, voor onse goede werkzaamheden.
Minpunten
Te vroeg beginnen, nml. om 06:00 uur
Was deze review nuttig?Ja 25Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Housekeeping Manager
Housekeeper Bilderberg Parkhotel (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 januari 2014
Goed Cleaningsbedrijf voor de hotellerie. Werktijden van 7.30- 14 uur. Het controleren van de kamermeisjes op de schoonmaak van de hotelkamers. En het voorbereiden van de indeling van kamers die de kamermeisjes moeten schoonmaken.
Was deze review nuttig?Ja 87Nee 42Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezuinigen weer .
Medewerker "Holland Casino" Zandvoort (voormalige medewerker) –  Zandvoort, NH26 december 2013
Naar achttien maanden gewerkt wordt het contract niet verlengd omdat er bezuinigen weer zijn heel jammer,had een leuke tijd daar.
Pluspunten
gratis koffie & thee
Minpunten
Contract niet verlengd
Was deze review nuttig?Ja 45Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf
Eindverantwoordelijke supervisor housekeeping (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE23 september 2013
Ontzettend leuk bedrijf waar ik met veel plezier gewerkt heb en erg veel geleerd heb.
Was deze review nuttig?Ja 30Nee 38Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Schoonmaker (huidige medewerker) –  HollandCasino te Amsterdam25 augustus 2013
Het is een leuke baan met leuke collegas...........maar daarvan afgezien is 't schoonmaken van de wc's vaak een regelrechte ramp.
Heel wat bezoekers reageren namelijk hun frustraties/verlies af in de toiletten en hebben géén respect voor het werk wat wij(de schoonmaaksters) leveren.
Pluspunten
het werk op zicht is niet al te zwaar !
Minpunten
bezoekers tonen géén waardering voor ons werk en maken een 'kliederzooi' in de wc's !!!
Was deze review nuttig?Ja 111Nee 27Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede team
Housekeeping Supervisor (voormalige medewerker) –  Rotterdam/Den Haag5 februari 2013
Ik heb veel geleerd tijdens het werken in de bedrijf.

Zeer goed en gecoördineerd team
Was deze review nuttig?Ja 21Nee 33Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schiphol was mijn leukste baan tot nu toe
schoonmaker (voormalige medewerker) –  schiphol17 juli 2012
altijd met een glimlach over schiphol gelopen zowel avond als snacht,s

omgang met de multicurele samenleving
plus werken in druk bezette gebieden

vriendelijk en zeer collegiaal met omgang naast het werk
dat het een hele grote plek is

dat het een hele grote gebeid is waar je werkte

schiphol leeft 24 uur per dag en er gebeurt altijd wel wat.
schiphol the place to be
Pluspunten
er is altijd werk en je zit nooit stil
Minpunten
dat het soms moeilijk was om je werk te doen op drukke tijdstippen
Was deze review nuttig?Ja 69Nee 31Rapporteren

Zie meer reviews over EW Facility Services

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 23 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7
Doorgroeimogelijkheden
2,6
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,1

Reviews over EW Facility Services gesorteerd op locatie