ENGIE Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company to work
Electrician (huidige medewerker) –  Nederland5 november 2017
I was happy to work on that company.The people and the Technic of work is good.
Pluspunten
Coffie or tee is free :)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooi uitdagend bedrijf
Magazijnmeester (voormalige medewerker) –  Hengelo OV10 augustus 2017
Een mooi bedrijf met veel uitdagingen en fijne collega's
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun working place with the possibility to develop yourself
Maintenance Engineer & Business Developer (huidige medewerker) –  Groningen1 augustus 2017
I have worked on different new projects for the mainenance department. We are looking for new opportunities in the market. Recently I had to do a market research for the company to start investing in a new market. In the company there is space to develop yourself.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkomgeving.
Mederwerker Contracting (huidige medewerker) –  Zwolle31 juli 2017
Ik werk hier momenteel met erg veel plezier.
Zeer leuke collega's en een super goede sfeer.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ruimte voor vernieuwing
Senior Communicatie Adviseur (voormalige medewerker) –  Zwolle8 juni 2017
Binnen de communicatie afdeling bestond ruimte voor vernieuwing, mits medewerkers die ruimte claimden en het waard bleek vernieuwingen in te voeren.
Pluspunten
Goede werkplekken, goede sfeer
Minpunten
Vanwege omvang bedrijf soms stroperige besluitvorming
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor mij een prachtig bedrijf omdat ik van techniek hou.
Technicus Rotating / Hogedruk Lasser (voormalige medewerker) –  Zwolle Eemshaven Bergum Nijmegen Almere Rotterdam2 mei 2017
In de 38,5 jaar dat ik bij IJsselcentrale / EPON / Electrabel / Engie heb gewerkt is het bedrijf altijd een vertrouwd adres geweest waar ik met plezier heb gewerkt, en waar ik best nog wel een aantal jaren door had willen werken, maar omdat ik dan ook naar het buitenland moest en in de toekomst meer hotels zou verblijven dan thuis heb ik de mogelijkheid om afscheid te nemen aangenomen.
Graag zou ik weer willen werken in een functie die aansluit op wat ik binnen Engie heb gedaan maar gezien de aard van het bedrijf is dat niet mogelijk, maar een gedeelte is wel mogelijk, namelijk las opleidingen binnen het bedrijf, dat zou sterk overeen komen met de functie in de advertentie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega's
Leidinggevend monteur (huidige medewerker) –  Halsteren15 april 2017
werk met collega's is goed.organisatie is rommelig en niet duidelijk
Pluspunten
vergoedingen
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Beheertechnicus (huidige medewerker) –  Oisterwijk19 februari 2017
ENGIE is een mooi en groot bedrijf .Ik werk met plezier bij ENGIE
maar ben op zoek naar iets nieuws en uitdagends.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werplekken
1e servicemonteur installatietechniek (huidige medewerker) –  Halsteren3 november 2016
Leuk werk afwisselend.elke dag andere locaties en installaties.
Het leuke aan het werk is het zelfstandig oplossen van problemen of het onderhouden van de installaties.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Sales (huidige medewerker) –  Zwolle5 oktober 2016
Gezellige werksfeer, maar helaas weinig uitzicht op een vaste aanstelling.
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren

Zie meer reviews over ENGIE

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 316 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,5

Reviews over ENGIE gesorteerd op locatie