Deloitte Reviews

36 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve sfeer, soms hectisch bij deadlines.
Junior administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Leiden/Den Haag26 januari 2017
Geen ene dag is dezelfde. De clientèle bepalen voortdurend de gang van zaken. Elke dag leer je weer wat bij ook al hoort het niet bij je taakomschrijving. Ondanks de stress vriendelijke collega's.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Slechte vervoersregeling voor lagere functies (geen parkeerkaart)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie ervaring!
Receptioniste / Telefoniste (voormalige medewerker) –  Roermond20 januari 2017
Was tijdelijk maar niet minder interessant! Goede sfeer en fijne collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Accountant administratieconsulent
Accountant Administratieconsulent (voormalige medewerker) –  Arnhem16 december 2016
Analytisch vermogen, nauwkeurigheid. Professioneel. Veel kansen voor de eigen werknemers
Was deze review nuttig?JaNee1Rapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte sfeer
Assistant Accountant controlepraktijk (voormalige medewerker) –  Breda3 december 2016
Ongezellige competitatieve sfeer, geen goede prive-werk verhouding.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Slechte balans tussen prive-werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interim sales and business development
Senior Manager Cybersecurity (huidige medewerker) –  Den Haag2 november 2016
Binnen de nieuwe Service Line van Risk Advisory gebeurd veel.
Nieuwe diensten, producten en marktontwikkelingen.
Geen saaie dag, altijd bezig en vol energie.
Jammer dat het een tijdelijke opdracht was.
Pluspunten
energie collega's
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's onder elkaar zijn heel hecht
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem5 augustus 2016
De beginjaren bij VB-Accountants waren perfect totdat er een fusie werd aangegaan met Deloitte. Totale cultuuromslag waar ik mij niet in kon vinden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deloitte
Senior assistent (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid23 februari 2016
Leuke collega's, afwisselend werk.
Deloitte heeft veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Pluspunten
Thuiswerken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
review Deloitte
Assistent Manager International (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 februari 2016
Het klinkt als een formeel bedrijf, maar is in feite toch informeel. Ik heb daar hele leuke collega's gehad waar ik veel van geleerd heb. De jobinhoud was vooral het managen van een partner en managers. Dit houdt in dat ik hun agenda beheerde, ervoor zorgde dat alles op rolletjes verliep, zorgde voor de correspondentie.
Pluspunten
hele leuke collega's
Minpunten
de afstand
Was deze review nuttig?Ja1NeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
receptioniste
Receptioniste / Telefoniste (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI19 januari 2016
fijne werkplek, helaas tijdelijk contract, fijne sfeer onder collega's en werd voor vol aangezien!
Pluspunten
zeer fijne werkplek, fijne collega's
Minpunten
tijdelijk contract
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I learnt a lot of invaluable skills and knowledge- reputable company which is a plus for my career
Quality Assessor (contractor) (huidige medewerker) –  Epsom, ENG4 december 2015
Dynamic atmosphere, target based work measured on productivity. The projects were research and client data extraction oriented with a high focus on data protection.

Client and customer focussed roles which have improved my communication and interpersonal skills. The nature of the job required a high level of accuracy which has improved my attention to detail.

Learned to become flexible as well as adaptable due to the increasing work procured by the company from clients. good team work skills were a vital element as many of the projects required liaising with clients, third parties, as well as other in-house departments.

Many training opportunities due to increasing accounts obtained from clients and also changing processes of already acquired projects.
Pluspunten
Many opportunities for training and growth within the company as well as for self development
Minpunten
Big cooperation with strict rules and guidelines- not able to utilise one's creativity
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Projectmanagement
Projectmedewerker Europese Subsidies (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 november 2015
Professionele organisatie waar secuur en punctueel integer werken centraal staat. Heb het daar zeer naar mij zin gehad ;)
Was deze review nuttig?Ja1NeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen laptop, goede voorwaarden, teambuilding, veel ontspannende momenten
Invoicing Manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 juli 2015
Zelfstandig werken, regie over Directors en hun planning en uren gemaakt bijhouden en factureren enz.
Pluspunten
Goed betaald, relatiegeschenken, koffie, thee, aanwezig, tijd zelf indelen
Minpunten
nvt, op de werkvloer niet veel contact met andere collega's
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Efficiënt en nauwkeurig
Bookkeeper (voormalige medewerker) –  Aruba22 juli 2015
Deloitte is een wereldwijd accountantsonderneming waar dagelijks alle relevante administratieve taken bezig worden gehouden. Er is een leiding vanaf de CEO tot elke afdelingsmanager tot de lagere functies. Het moeilijkste van de baan is het afronden van een jaarrapport in een week en het leukste van de baan zijn klanten benaderen en reizen naar andere landen.
Pluspunten
Bedrijfstaken worden velen vergoed
Minpunten
Stressbestendig en effectief
Was deze review nuttig?Ja3NeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een dynamisch bedrijf.
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH3 maart 2015
Aangezien ik via uitzendbureau in dienst bij Deloitte was en mij een vaste functie elders werd aangeboden heb ik ontslag genomen bij Deloitte.
Was deze review nuttig?JaNee7Rapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking tussen collega's
Archiefmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH9 februari 2015
De samenwerking tussen de collega's was goed. Ook het contact met het management was goed. Geen één dag was hetzelfde en ook afwisselend werk.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lang geleden, maar dat was een goede periode.
Management Assistent/Executive Assistant (voormalige medewerker) –  Amstelveen, NH5 januari 2015
Organisatorisch gebeurde er heel veel, Er was een goede uitwerking van mogelijkheden, succesvol.
Was deze review nuttig?JaNee1Rapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prettige werksfeer, erg flexibel
Executive Assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH20 oktober 2014
Het beheren van verschillende agenda's behoorde tot de kerntaken.
Daarnaast was er ook altijd ruimte eigen ideeën en initiatieven.
Afwisseling is het juiste woord voor deze baan. De ene dag moesten er reizen en accommodaties geregeld worden en de dag erna moest de correspondentie op de juiste wijze verstuurd worden.
Was deze review nuttig?Ja3Nee3Rapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Telefoniste/ gastvrouw (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH20 oktober 2014
Ik heb met veel plezier bij Deloitte gewerkt. Vond het een fijne werkplek waar de werknemer zeer betrokken was bij het bedrijf. Daarnaast waren er vele leuke activiteiten zoals een oudejaarsborrel of een barbecue. Ik werkte bij het Contact Center van Deloitte, het algemeen nummer. Daar zat ik in een groep van max 5 personen inclusief mijzelf. Het leukste van mijn baan was het klant contact dat ik dagelijks had.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving met ruimte voor eigen input en de mogelijkheid om er zelf ook iets gezelligs van te maken (work hard, play hard)
Secretaresse-A (huidige medewerker) –  Amstelveen30 augustus 2014
Bij Deloitte heb ik 8 jaar gewerkt met veel plezier maar ook met enige tegenslagen zoals we die allemaal tegenkomen op de werkvloer. Heb veel geleerd over computer systemen - hier ligt ook mijn interesse (SAP, AS400). Ook heb ik altijd enorm goed contacten met clienten behouden. Daar waar voor velen de deur dicht ging, kreeg ik ze wel open door mijn aangename sociale aanpak. Een werkdag zag er nooit hetzelfde uit, erg dynamisch en een hoge werkdruk, maar ik maakte me niet al te druk omdat dit mijn focus niet echt helpt. Stay cool! Het enige waar ik moeite mee had was notuleren, puur omdat ik het niet leuk vind en dit is ook niet mijn stekste pun. Het leuke was de dynamiek tussen collega's, clienten en de mogelijkheid om je eigen ideeen te uiten en soms te implementeren.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Ellenbogen cultuur
Was deze review nuttig?Ja3Nee2Rapporteren
Werkdruk
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een veelomvattende afdeling in een dynamische omgeving.
Executive Assistant (voormalige medewerker) –  Amstelveen, NH21 juli 2014
Een veeleisende afdeling met gemotiveerde en vriendelijke collega's.
Een hoge kwaliteit en de klant staat centraal in het gebeuren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 4.510 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werkdruk
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Deloitte gesorteerd op locatie