CSU Cleaning Services Reviews

205 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gezellig bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord3 januari 2018
Heb er met erg veel plezier gewerkt. Alleen jammer dat ik geen reiskosten vergoeding kreeg.
Pluspunten
Zelfstandig werk
Minpunten
Geen reiskosten vergoeding
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal, vriendelijk, veel geleerd
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
Mijn collegas waren vriendelijk en collegiaal. Ik was geholpen door mijn collegas om beter en makkelijker mijn werk uittevoeren. Ik heb veel geleerd als een werknemer, hoewel dit mijn eerste baan was. Een typisch dag was een beetje druk want het werkplek was op een school. Het werk was wel moeilijk maar ging meestal goed als iedereen aanwezig waren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte branche,leuke schoonmaakpersoneel
Supervisor/voorvrouw- Leiding geven aan 19 (voormalige medewerker) –  Zwolle8 december 2017
Lage lonen, slechte aansturing vanaf management, altijd beschikbaar moeten zijn zonder compensatie. Niet ingericht op het aansturen van een groot team.
Personeel is fantastisch, hoe hard die mensen werken voor te weinig. Maar het management ziet het niet en het personeel wordt behandeld alsof ze gek zijn.
Pluspunten
goed in deeltijd te doen
Minpunten
zie boven
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kort maar leerzame 3 weken werk
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Michielsgestel20 november 2017
Heb daar twee uur per dag gewerkt, Geleerd hoe ik de trappen moet schoonmaken/vloerenwissen.

de meeste collega's waren buitenlands, had een hele goede band met mijn collega's.

de combinatie snelheid en secuur
de werkvloer schoon en netjes achterlaten/ afwisselende diensten
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Gorinchem14 november 2017
Half jaartje bij een Middelbare onderwijs gewerkt als schoonmaakster. Mijn taken waren o.a. prullenbakken legen, stofzuigen, wissen en moppen. Met plezier gewerkt.
Pluspunten
Baan vinden dichtbij huis
Minpunten
Flexibiliteit
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Goes12 november 2017
Fijne werkomgeving (in een school) geen moeilijk werk en niet zo afwisselend, maar wel met fijne colega's en zonder te veel verassingen. Er zijn mogelijkheden om diploma's te halen binnen het bedrijf.En door het werken op een school ben je automatisch vrij tijdens schoolvakanties.
Pluspunten
solide werkgever
Minpunten
Weinig awisseling
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nummer
Voorvrouw/ inventariseren (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis17 oktober 2017
Ik heb geen beste ervaring met csu maar dat was toen en nu tijd voor verandering.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 oktober 2017
hier had ik een vaste plek om te werken en ik had ook een goeie werkgever
Pluspunten
je werk gewoon rustig wel binnen een bepaalde tijd
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Eerbeek24 september 2017
Ik heb er maar 7 weken gewerkt maar als ik toen niet op school zat was ik er zeker gebleven . wand had het er erg naar mijn zin
Pluspunten
Je kunt er zelfstandig. Werken. Zonder dat er iemand mee kijkt
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
houskeeping
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Kaatsheuvel efetling21 september 2017
is een super leuke verantwoordelijke baan heb het erg naar mijn zin maar is te verweg woon in denhaag en wil graag hier een baan
Pluspunten
gezelligheid netheid
Minpunten
te weing verdienen voor het harde werken 10 min per kamer
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuke werkervaring gehad
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Hazeldonk16 september 2017
heel hard werken voor weinig salaris .. was hierom ook al snel weg bij dit bedrijf
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was leuk omgeving en leuk collega's
Medewerker (voormalige medewerker) –  Reuver14 september 2017
Het was goed ervaring voor me want ik heb geleerd hoe moet ik samen werken met ander collega en ok werk met tempo en alles schoonmaken.
Pluspunten
gratis thee en koffie
Minpunten
geen roken in die kantien
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 september 2017
Bij csu kon ik flexibel werken en in de zomer konden we meerdere uren werken
Minpunten
Weinig wardering van je werk
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht op Weterberg (vakantiehusjes) te Weert
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Weert12 september 2017
Ik kwam op een Zwarte vrijdag (de drukste dag) binnen, ik heb al eerder vakantie huisjes schoon gemaakt maar dit was het toppunt !
ik stond met een nieuwe die dit werk nooit heeft gedaan. Fietsen slecht onderhouden, ongezellig collega's, De begeleiders deden hun werk niet en waren zeer onvriendelijk. Materiaal was zeer slecht waar ik mee werkten. Werd per huisjes uit betaald wat af was. Werkdruk ligt heel hoog het is net lopende band werk met huisjes poetsen. Ik had het al gezien na 2 uurtjes maar heb het tot 15.00 uur gewerkt uit fatsoen. Wat de begeleiders nog moeten leren !
Pluspunten
geen
Minpunten
werkdruk, slecht materiaal, onvriendelijk personeel.
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie leidinggevende begrip voor een ander
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost12 september 2017
ik werk al een paar jaar voor dit bedrijf. goed bedrijf goeie leidinggevenden. ik geef hun een 9
Pluspunten
begrip voor een ander. goed contact. komen regelmatig langs
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk, veel gezeur, prima salarisuitbetaling
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Walcheren11 september 2017
Schoonmaakwerk is niet echt een top-baan, maar er was niet veel beters te krijgen. Dus je weet waar je aan begint.
In de advertenties staat "je leert de kneepjes van het vak van een meewerkend voorvrouw". Dat is niet gebeurd. Er was veel werkdruk en stress, en je moet het maar gewoon doen. En natuurlijk een hoop gezeur als het niet goed is.
CSU is een prima werkgever betreft salarisuitbetaling, en het papierwerk is ook in orde.
Slecht contract (weinig contract uren, wel gewoon werken).
Pluspunten
Salaris keurig netjes op tijd gestort. Papierwerk in orde.
Minpunten
Nauwelijks ingewerkt. Slechte communicatie. Slecht eerste contract (uren). Ongezellige sfeer.
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig uren weinig mogelijk heden.
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eerbeek6 september 2017
Ben je opzoek naar een paar uurtjes werk ben je hier aan het goede adres.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaakster van vakantiehuisjes op vakantie park landal green parks
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Eerbeek1 september 2017
Mijn ervaring met CSU was niet heel goed, de werksfeer was niet leuk.
het werk werd streng en overdreven gecontroleerd.
de teamleiders waren ook niet echt heel leuk, ik hou van een leuke werksfeer en leuke collega's.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review nuttig?Ja 9NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amersfoort27 augustus 2017
Het was erg leuk om er te werken. Terwijl ik als schoonmaker zat te werken waren er andere mensen in het bedrijf. ik kon gezellig met hun een babbeltje doen en had genoeg tijd om me werk te doen.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proffesioneel, gezellig en collegiaal werksfeer.
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Breda18 augustus 2017
Mijn taken voer ik zelfstandig en naar eigen inzicht in. Waarbij indien nodig gecommuniceerd en samengewerkt wordt met leidinggevende en/of collega's.

Het zelfstandig werken, initiatief nemen en communiceren zijn de vaardigheden die ik verder heb kunnen ontwikkelen bij CSU.
Pluspunten
Leuke werksfeer en prettige werkomgeving
Minpunten
Af en toe ondankbaar werk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 206 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over CSU Cleaning Services gesorteerd op locatie