Cargill Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele slechte ervaring opgedaan als hele slechte werkgever
Servicedesk operator (voormalige medewerker) –  Mechelen3 augustus 2017
voor ze je in dienst nemen beloven ze van alles maar uiteindelijk een maal als je werkt blijkt alles in eens heel anders te zijn dan dat ze je hebben beloofd en veel discriminatie ondanks dat er best veel buitenlanders er werken .
management stelt echt niks voor het personeel heeft het voor het zeggen en vroeg ik mij steeds af wat de functie van de manager was op de afdeling
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen salario y beneficios
Packer (voormalige medewerker) –  1301Northpark Dr.25 april 2017
Es un buen trabajo de buen hambiente y posibilidades de crecimiento
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk bij cargill
Chemisch laborant (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom20 maart 2017
je werd goed opgevangen door je collega's, je de s'middags goedkoop en lekker kon eten.. Het was een leerzame periode...
Pluspunten
restaurant
Minpunten
dat ik niet langer kon werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaanse organisatie waar je veel kunt leren
Senior FP&A Analyst (voormalige medewerker) –  Schiphol6 maart 2017
Een complexe en interessante Amerikaanse organisatie waar je veel kunt leren. De doorgroeimogelijkheden zijn helaas beperkt en momenteel is er een financiele reorganisatie gaande met veel functiewijzigingen.
Pluspunten
Veel internationale collega's
Minpunten
Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden zijn beperkt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer goede werkomgeving goede arbeidsvoorwaarden
Leerling Operator B (voormalige medewerker) –  Sas van Gent18 augustus 2016
Ik heb hier ongeveer 2 jaar met plezier gewerkt en veel geleerd over het beheersen, besturen goed verlopen van het proces.
Storingen voorkomen en verhelpen en op deze manier het product op tijd klaar hebben voor de klant. Ook chauffeurs begeleiden bij het laden en lossen van producten en het administratieve gedeelte wat hier bij hoort.
Omdat het meestal erg druk is was er weinig tijd om mijn praktijkopdrachten te kunnen maken voor mijn oppleiding
Pluspunten
zie hierboven
Minpunten
zie hierboven
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great environment to learn and get new responsibilities assigned. Open culture with lots of freedom
Enterprise Customer Lead - Brewing Category (huidige medewerker) –  Mechelen, VLG19 oktober 2015
Great company to work for and get to learn a lot of new things!
Minpunten
a lot of changes. Working hear means you have to be open to change.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
As a first job a good place to learn
Junior Foreign Exchange Trader (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 augustus 2013
Even though Cargill was a good place to learn, the management feedback was uneven and insufficient.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa dinâmica com pessoal de diversas nacionalidades
Trade Executor (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH4 april 2013
Uma média de 300 emails diários, comandando equipe de 5 pessoas. Aprendi atuar na liderança, estar á frente de projetos e lidar com colegas de vários níveis tanto em gerência coorporativa como pessoal do armazém. Parte mais difícil era que a empresa não investia em mão de obra adicional e nem em softwares necessários. No entanto, era muito agradável e possibilitava o aprendizado trabalhar com pessoas de mais de 30 nacionalidades diferentes
Pluspunten
dinamismo da empresa
Minpunten
falta de investimento em recursos humanos
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 17Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met heftruck al heel wat jaren
expeditie/productiemedewerker (voormalige medewerker) –  denekamp30 oktober 2012
wegens sluiting van bedrijf, de lijnen bevoorraden en ophalen van vers en diepvries producten,vrachtwagen laden en lossen embelage invoeren.goede collega's
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
High focus on EH&S Company with high growing focus
Plant manager - Multisite (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH22 maart 2012
High focus on EH&S Company with high growing focus
High care for Environment proteacion
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 12Rapporteren

Zie meer reviews over Cargill

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 2.265 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over Cargill gesorteerd op locatie