C&A Reviews

72 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel bedrijf
Storemanager (voormalige medewerker) –  district rotterdam28 september 2017
Mooi bedrijf die zich goed staande weet te houden in een turbulente periode in de detailhandel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Kassière (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 september 2017
ik vond het leuk daar te werken
leuke wisselende plek van kinderkleding tot dames kleding etc.
ik vond alleen soms iets meer collegiaal tegen over elkaar mocht wel
en na het inleren van nieuwe collega's mocht ik zelf vertrekken en zat ik zonder baan
Pluspunten
leuke collega s
Minpunten
niet collegiaal naar elkaar toe
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt.
Verkoopmedewerker herenafdeling (voormalige medewerker) –  Alkmaar29 augustus 2017
Ik heb bij C&A met plezier gewerkt. Ik stond bij de heren afdeling, ik had de verantwoordelijkheden van de afdeling. En dat was voor mij een uitdaging om alleen te staan over de hele grote afdeling.
Ik heb binnen C&A veel geleerd, oa hoe de kleren worden gemaakt, waar ze worden gemaakt,
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkplek
Verkoopmedewerkster/caissière (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2017
Ik werk momenteel bij de C&A en heb het hier erg naar mijn zin. Ik werd vanaf dag één betrokken bij alles en werkelijk elke collega is aardig.

Wanneer je op de werkvloer bent is het doel om de winkel zo netjes mogelijk te houden, alle kleding terug te hangen en ondertussen ook de klanten te begroeten en helpen. Daarom is het belangrijk om fris en scherp op de werkvloer te staan.

Met het management van mijn filiaal kan ik het erg goed vinden. Daarom is het ook nooit een probleem als ik (tijdig) aangeef dat ik bijvoorbeeld een bepaalde dag niet kan werken o.i.d.

Ik heb eigenlijk niet veel negatiefs te vertellen over de C&A, alleen is het uurloon wel erg laag. Omdat ik onlangs ben geslaagd voor mijn MBO niveau 4, overweeg ik om daarom iets anders te zoeken waar ik meer mee verdien.

Verder raad ik iedereen deze werkplek aan!
Pluspunten
Tot 9 euro (avondeten) vergoeding als je tot sluit werkt (vanaf 11:30, 12:00 of 13:00)
Minpunten
Laag uurloon
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkvolle sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht10 juli 2017
Er wordt goed met elkaar gecommuniceerd, wordt elkaar gecontroleerd, wordt onder elkaar gecommuniceerd in geval van conflict.
Pluspunten
gratis avond eten als je moet overwerken.
Minpunten
lang staan werk.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne leerschool voor klantgerichtheid
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 mei 2017
Tijdens mijn werkperiode bij C&A heb ik vooral geleerd om klanten te benaderen, luisteren naar hun wensen en behoeften en daarop inspelen. We werden dan ook gestimuleerd om hier zo bewust mogelijk mee bezig te zijn met behulp van cursussen die we volgden. Het doel was altijd om de klant welkom te laten voelen in de winkel en hen een positieve beleving meegeven in hun winkelervaring. Ik heb daar vrij lang gewerkt, dus door mijn kennis en ervaring heb ik meerdere (nieuwere) collega's mogen begeleiden in hun werkzaamheden. Ik heb tijdens mijn hele periode nooit een negatieve ervaring gehad met collega's, samenwerking ging altijd soepel. Het leukste van deze baan vind ik dan ook het in contact komen met mensen en hen helpen aan een leuke outfit. Er was eigenlijk niets moeilijk in deze functie.
Pluspunten
Fijne collega's, prima voorzieningen
Minpunten
Geen vast rooster, ik werd soms te minimaal ingeroosterd
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht14 mei 2017
Het werken bij C&A Dordrecht is een hele gezellige ervaring, waarbij fashion en klantenservice centraal staan.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving ook fijne collega's om mee samen te wetken
Verkoopmedewerkster/Klanteservicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Amstelveen13 mei 2017
Ik vond het fijn om daar te werken soms verwachten ze te veel van je als je er net begint net werken.
Pluspunten
Goede begeleidung
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
miner leuk
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere19 april 2017
bij de c&a zat ik meer achter in het magzijn en soms in de winkel en ik vond het een minder leuke werk plek maar netjes afgerond met een certificaat
Pluspunten
klanten
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier heb ik uit mogen bloeien tot een spontane dame.
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) –  Uden12 april 2017
Als verlegen tiener van 15 jaar begon ik hier met werken en ik heb hier uit mogen bloeien tot een spontane dame. Ik heb door al die jaren heen veel mogen leren en zien hoe het werken in een kledingwinkel in zijn werk gaat en wat er allemaal belangrijk is om de juiste dagomzet te behalen. De omgang van collega's onder elkaar was als een familie en dat maakt het werken alleen maar prettiger. Elkaar helpen om te bereiken wat nodig is.
Pluspunten
Collega's
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht4 april 2017
Fijn samengewerkt. Veel geleerd en ervaring opgedaan.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moeilijk bedrijf om voor te werken
Etaleur (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 maart 2017
ik werkte in het filiaal rotterdam centrum de winkel manager daar is verschrikkelijk daardoor was de werkdruk vaak heel hoog en het team erg gespannen
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer, Goede behandeling, Zeer lage vergoedingen.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten19 februari 2017
Iedereen kon het goed met elkaar vinden en we behandelden elkaar met respect.

Vrijwel alles ging in goed overleg.

Het werk was over het algemeen leuk, maar zonder klanten in de winkel een stuk minder.

Het enige waar ik van schrok binnen het bedrijf was het loon wat op mijn contract kwam te staan. Als 17-jarige 3,70 per uur. (Minimum)
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Laag loon
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik mis het nogsteeds
filiaal medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost11 januari 2017
woorden kunnen niet omschrijven hoe leuk het is om bij de C&A te werken. je bent in contact met mensen en collega's. er is altijd wat te doen. als er een fulltime vacature openstond zou ik er meteen op reageren.
Pluspunten
leuke gezellige sfeer
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wel afwisselend werkomgeving
Stage (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 september 2016
ik begon altijd van 9 tot 6 uur jij begin altijd van smorgens de hele winkel controlleren en daarna van voorraden en alles in de winkel zetten vouwen bijna alles doen en klanten helpen
Pluspunten
nee eten zelf meenemen
Minpunten
geen gatte broeken op het werk
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte leiding
Verkoopmedewerkster, parttime (voormalige medewerker) –  Den Haag10 september 2016
Manager nam niemand serieus, bleef schreeuwen tegen medewerkers, ik heb meerdere volwassen collega's gezien die werden uitgescholden door de manager tot zij moesten huilen.

Er werden beloftes gemaakt omtrent doorgroei mogelijkheden en opleidingen die niet werden waar gemaakt.

Totaal niet professioneel, zeker niet voor zo een groot bedrijf.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Het hele bedrijf.
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Verkoopster, fulltime 30 uur (huidige medewerker) –  Haarlem8 september 2016
In de tijd dat ik bij C&A werk heb ik veel geleerd , ik heb mij ontwikkeld op meerdere gebieden en nog ontwikkel ik mij. Ze proberen samen met mij er achter te komen wat mijn talenten zijn en passen daar de begeleiding op aan.
Pluspunten
opleiding word vergoed
Minpunten
te weinig personeel waardoor soms geen aandacht voor mijn opleiding.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verveling niet mogelijk, leuke collega's
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Venlo21 augustus 2016
C&A is een prettig familiebedrijf om in te werken. Een bedrijf wat nog lang niet richting faillissement gaat en waar nog altijd geld in gestopt wordt door de familie Brenninkmeijer.
C&A is een bedrijf wat steeds blijft vernieuwen en waar verveling op de verkoopvloer niet mogelijk is. er is altijd wat te doen. Je probeert met een leuk team de targets te halen.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
momenteel veel druk op het winkelpersoneel
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig team
Kassière en verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen21 juni 2016
Bij de C&A leer je echt hard werken.
ook leer je goed om te gaan met klanten, geld en taakverdelingen.
Ook is er een echte teamspirit in het team van de C&A!
Pluspunten
Hard werken wordt beloond
Minpunten
Weinig inroostering
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Druk
Assistent-manager (voormalige medewerker) –  Vlaardingen31 mei 2016
Druk en de klant staat centraal maar de werkzaamheden de de bezetting is er niet naar waardoor je vaak achter de feiten aanloopt.
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 3.062 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over C&A gesorteerd op locatie