Brezan Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
is een leuk bedrijf waar je veel van kan leren
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  haarlem29 mei 2017
de sfeer binnen brezan en zijn klanten is goed.
leuke collega's
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
het is soms niet goed geregeld bijv. kwa bezorging
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
automaterialen (huidige medewerker) –  Cuijk19 mei 2017
ik heb meer Nederlands geleerd en ervaring in klantencontact opgebouwd .
Ik mijn verkooptechnieken verbeterd .
Pluspunten
nee
Minpunten
nee
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Binnen en Buitendienst verkoper (voormalige medewerker) –  Wolvega3 april 2017
mooi bedrijf om te werken heb er in die maanden dat ik er werkte met veel plezier gewerkt. veel geleerd.
Pluspunten
zelfstandig
Minpunten
afspraken
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vertegenwoordiger
vertegenwoordiger dhz geheel Nederland (voormalige medewerker) –  Barneveld22 maart 2017
onderweg naar klanten, je probeert te verkopen en de klant en je baas tevreden te houden
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
prestatiedruk
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakantiebaantje
Bezorgen/magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden2 juli 2016
Mijn baan bij Brezan was een vakantiebaantje, 10 jaar geleden vond ik het leuk om in een bezorgauto te rijden
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE12 januari 2016
ik heb een mooie tijd gehad in apeldoorn waar ik de omzet zag verdubbelen door dat er mensen mijn daar zagen werken en die van de firma bakker en bannink kende en zo doende naar brezan kwamen
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 17Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving.
chauffeusse/ balie medewerker (voormalige medewerker) –  amsterdam27 juli 2015
Gewoon een leuk bedrijf. Ik weet nu waar wat zit in een auto.
Omgaan met verschillende computersystemen. Leuke collega's gehad.
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
verkoopmedewerker automaterialen (voormalige medewerker) –  Made, NB3 juni 2015
S 'morgens aangekomen op het werk. Begon in met het openen van het pand alarm enz. eraf gehaald. ik keek op alles in orde was wat er binnen is gekomen en wat prioriteit. Zet een pot koffie voor me collega's en me zelf. de dag verloopt verder normaal met het behandelen van bestellingen die zowel aan de verkoop balie als via telefonisch binnenkomen. samen met de bestellingen deed ik ook het bestellen van de speciale goederen en voorraad. Op het einde van de dag maakte mijn collega of ik de kas op. Liepen alles even na of het in orde was en sloten daarna het pand weer af.
Pluspunten
meestal leuk klanten contakt
Minpunten
soms te rustig
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Commercieel medewerker (werk/parttime) (huidige medewerker) –  Nunspeet, GE3 februari 2015
Mijn tijd bij Brezan was erg leerzaam en heb er een mooie tijd gehad.
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel medewerker
Commercieel medewerker (voormalige medewerker) –  Commercieel binnendienst medewerker26 juni 2013
verkoop van onderdelen ,gereedschappen en accessoires aan universele garages en dealers.
Aquisitie,showroom aankleden e.d.
Pluspunten
relatiecontacten
Minpunten
persoonlijke ontwikkeling
Was deze review nuttig?Ja 25Nee 24Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer gezellige werkomgeving, positieve contacten met klanten
Assistent Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 maart 2013
een zeer productieve werkdag die bestaat uit het streven naar een positieve dag/maand omzet, maar ook de tevredenheid van onze klanten zijn een pré in onze organisatie.

Naast mijn ruime ervaring in de auto-technische branche was dit een uitgelezen kans om mijn ervaring op commercieel gebied een positieve wending te geven.
Pluspunten
leuke gezellige collega's/team
Minpunten
geen geplande pauzes...
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige leuke sfeer op de werkvloer, met veel vrijheid.
chauffeuse (huidige medewerker) –  nijmegen5 februari 2013
werken bij de brezan is hartstikke leuk. vooral de omgang met collega's maakt het voor mij helemaal super om te doen. ik zit 80% van mijn werktijd in de werk auto en heb dus veel vrijheid. Ik ben regelmatig in contact met klanten en ook dit verloopt soepel. Er hangt een ontzettend leuke sfeer op de werkvloer en alleen om die reden al zou ik er willen blijven werken. Dat is tenslotte het belangrijkste dat je met plezier naar je werk gaat. ik kan me er alleen niet ontwikkelen tot het gene waar ik voor geleerd heb en dat vind ik heel jammer. dus ik moet langzamerhand toch iets gaan zoeken waar ik mijn horizon kan verbreden en mijn kunnen en weten kan laten zien.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
weinig uren
Was deze review nuttig?Ja 65Nee 13Rapporteren

Zie meer reviews over Brezan

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 13 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur
4,2

Reviews over Brezan gesorteerd op locatie