BrabantZorg Reviews

Alle 32 beoordelingen worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijk medewerker oss
Huishoudelijkmedewerker (voormalige medewerker) –  Oss9 juni 2017
Leuk werk en dankbaar werk .helaas veel wisselingen kwa teams en cliënten..En na 2jaar word contract niet verlengt en kan je weg
Pluspunten
Dankbaar werk
Minpunten
Na 2jaar weer eruit moeten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team en fijn dankbaar werk
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaltbommel28 maart 2017
Ik heb geleerd dat het beleid in de zorg knudde is tegenover bejaarden. Het leukste vond ik de interactie met de mensjes en met het team, de afwisseling van de taken.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Kerkdriel13 januari 2017
Gezellige werken leuke collega's vriendelijk. Leuke afdeling.
Pluspunten
Leuke sfeer
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkplek met een goede sfeer.
Activiteitenbegeleider evenementen (voormalige medewerker) –  Oss20 december 2016
Een fijne werkplek met tevens fijne collega's, waar ik 15 jaar met veel plezier gewerkt heb. Er heerst een goede werksfeer.
Het contact met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers is het leukst aan de baan.Ik heb er ontzettend veel geleerd en veel werkervaring opgedaan binnen alle facetten van de zorg en dienstverlening.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Ammerzoden27 september 2016
geweldige ervaring hier! geen andere woorden voor. alles ging perfect
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige stage
Stage en vakantiewerk (voormalige medewerker) –  Den Bosch27 september 2016
Echt een geweldige stage hier gehad! Zeer leerzaam en aandacht voor stagiaires in overvloed!
Pluspunten
alles
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke onderneming om te werken.
Medewerker horeca en facilitair (voormalige medewerker) –  Heesch29 mei 2016
Gezellig en blije collega's. Leuk om met mensen te werken. Helaas alleen maar mogelijk voor de vakantieperiode.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeervolle werkomgeving in een goed team
Manager zorg en welzijn (huidige medewerker) –  Oss1 februari 2016
Afwisselende baan met veel eigen regelmogelijkheden. Tevens ontwikkelmogelijkheden. Een organisatie met ambitie en vooruitstrevend.
Pluspunten
Sfeer, Brabantse gemoedelijkheid
Minpunten
----
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige ICT afdeling met veel collegialiteit
Projectleider ICT (voormalige medewerker) –  Oss, NB10 januari 2016
Deze functie had voor mij te weinig met techniek te maken, dit was in eerste instantie (tijdens het solliciteren) niet duidelijk. Projectmanagement kan ik wel maar daar ligt niet mijn ambitie, kennis en ervaring. Ik ben zeer praktisch ingesteld en heb heel veel technische kennis op diverse gebieden. Dit kon ik niet voldoende inzetten.
Pluspunten
Zeer fijne manager ICT
Minpunten
Minder fijne manager van beheer en servicedesk
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezelligge werk omgeving
Huishoudelijk medewerkster van 2009 (huidige medewerker) –  Geffen3 december 2015
Het is er goed werken bij Brabant zorg maar mijn contract loopt einde van dit jaar af en dat mogen ze niet verlengen na 3 contracten daar om zoek ik ander werk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkplek mede door geweldige collega's
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB27 augustus 2015
Weinig leiding door de leidinggevende.
Collega's zorgen ervoor dat het zware werk dragelijk wordt.
Vanwege bezuinigingen is de werkdruk hoog.
Ben altijd met veel plezier naar mijn werk gegaan.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Bezuinigingen/werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie die voortdurend in beweging is
receptioniste / administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Heesch, NB16 juli 2015
Als receptioniste fungeerde ik als gastvrouw en was het eerste aanspreekpunt voor bewoners en gasten. Sleutelbeheer, het reserveren van spreekruimtes, het bedienen van de telefooncentrale, verzorgen van post, afhandeling van wensen en klachten, behoorden ook tot mijn takenpakket. Verder was ik verantwoordelijk voor het bewaken en beheren van de brandmeldcentrale en het adequaat te woord staan van de centralist. Notuleren, archiveren als ondersteuning van het management vielen ook onder mijn werkzaamheden.

Ik heb daar geleerd de rust te bewaren en te luisteren.

De directie was aanspreekbaar en had een luisterend oor voor wat er speelde.

Mijn collega's waren zeer met me begaan en we waren goed op elkaar ingespeeld.

Het moeilijkste van de baan was het loslaten van situaties.

Het leukste van de baan was het regelen of oplossen van zaken aangaande de receptie maar ook voor andere takken van de organisatie.
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ben graag bij de mensen..
Vrijwilligerswerk bij Brabantzorg (huidige medewerker) –  Veghel, NB9 juli 2015
super gezellige werkomgeving, heel leuk met de mensen om te gaan,.
Pluspunten
heel gezellig
Minpunten
van te voren bellen of er genoeg mensen zijn voor in de tuinkamer.
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf waar veel mogelijk is
Helpende thuiszorg (huidige medewerker) –  veghel6 juli 2015
het leukste is dat de mensen blij zijn dat je er geweest bent al is het maar kort
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great work place
Care assistent (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB1 april 2015
I loved working there. They gave me alot of chance to learn from every situation. My co-workers where the best i have ever worked with. Loyal, sicial and caring people, also for eachother.
The hardest part of the job, was the goodbyes. People dying, leaving for another place.
The best part of the job, feeling loved by the patients.
Management was a bit difficult, but that was because of the budget. They did their best and they where there for the people and employes.
It was alot of work, long hours, but enjoyed every minute of it.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contact met mensen, luisteren en veel geduld hebben.
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Veghel, NB30 januari 2015
Het betreft vrijwilligerswerk.

Helpen op de afdeling waar nodig. Veel sociaal contact.

Helpen in de winkel en in de horeca.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne stage
leerling verzorgende IG (voormalige medewerker) –  oss28 januari 2015
veel leer mogelijkheden, fijne stage, goede collegas en een fijne sfeer in huis
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het verbeteren van kwaliteit van zorg als uitdaging
Kwaliteitsverpleegkundige (voormalige medewerker) –  st oedenrode28 januari 2015
Taken:
● Deskundigheidsbevordering van de diverse zorgteams
● Coaching in de uitvoering van zorgprocessen en dossiervorming
● Verzorgen van klinische lessen en scholing in het kader van de
wet BIG
● Verrichten van verpleegkundige en verzorgende taken
● Eerste contact tussen huisartsen en cliënten
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Maasland, ZH20 januari 2015
veel contact met de bewoner en een goede werksfeer
goede communiatie met collega s en werkgevende
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met aandacht voor de werknemer en clienten
medewerker personeelszaken (voormalige medewerker) –  Oss, NB6 augustus 2014
Prettige werkgever, fijn in omgang. Heldere visie en structuur.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 32 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,3
Bedrijfscultuur
4,2

Reviews over BrabantZorg gesorteerd op locatie