Boskalis Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matig management
Hoofd Financiële Administratie (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 juli 2017
Verwachten inspraak maar krijg je niet. Soepel beleid inhuur voor bezetting afdeling. Management heeft geen eigen visie. Ouderwets salarishuis.Besluitloosheid inhuurdirectie te vervangen voor vaste bezetting.
Pluspunten
Soepel inhuurbeleid
Minpunten
Slecht mangement
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Papendrecht24 april 2017
Ontzettend fijne werkgever, doorgroeimogelijkheden, opleidingen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en fijne collega's
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Financieel medewerker (huidige medewerker) –  Papendrecht19 april 2017
Een stabiel bedrijf dat in moeilijke tijden zit. Krappe bezetting schepen en winstmarges.
Pluspunten
Redelijk sociaal
Minpunten
Reorganisatie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemoedelijke sfeer, met redelijke mogelijkheden tot eigen inbreng
Senior Project Buyer (huidige medewerker) –  Papendrecht7 december 2016
Fijne typische projectomgeving met veel afwisselend werk en uitdagende projecten. Goede mix van projecten in uitvoer en input voor tenders leveren vanuit inkoop.
Pluspunten
Flink bedrij met grotere projceten en tenders, technisch interessante scopes.
Minpunten
Ontwikkeling organisatie.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Besluiteloos
Business Consultant (voormalige medewerker) –  Papendrecht26 september 2016
Het middelmanagement is niet besluitvaardig. Beslissingen worden op de lange baan geschoven. Het proces voor inhuur duurde in mijn geval meer dan 7 maanden.
Deze houding is ook in de dagelijkse werkzaamheden terug te vinden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige ervaring vanuit een stage
Afdelingssecretaresse (voormalige medewerker) –  Papendrecht16 juli 2016
Geweldige ervaring. jammer dat het destijds niet goed ging met de bedrijfstak en er moest worden gesaneerd. Tot die grote groep behoorde ik ook.
Pluspunten
catering / iso werkplekken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionals
Office Manager (huidige medewerker) –  Papendrecht17 maart 2016
Een drukke en dynamische werkomgeving. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing. Boskalis denkt graag met je mee als werkgever.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke nieuwe uitdaging waarin ik mijn steentje kan bijdragen
Medior secretaresse / afdelingssecretaresse (huidige medewerker) –  Papendrecht10 februari 2016
Collega’s omschrijven mij als iemand die zorgzaam, behulpzaam en accuraat is. Verder geven ze aan dat ik een echte doorzetter ben. Door de jaren heen blijkt dat ik resultaatgericht, nauwgezet en proactief ben. Ik ben iemand die van plannen houd, dit kunt u gerust aan mij overlaten.

Competenties
Accuraat, punctueel, loyaal, nauwkeurig, samenwerken, plannen, organiseren en coördineren, inlevingsvermogen

Interesses
In mijn vrije tijd plan ik als hobby evenementen zoals bruiloften en verjaardagen voor familie, vrienden en kennissen. Het plannen, organiseren en mensen blij maken met wat ik voor hen organiseer, zijn zaken waar ik voldoening uit haal. Ik vind het heerlijk om te ontspannen door een boek te lezen, te sporten in de sportschool of activiteiten te ondernemen met mijn vriendinnen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Moerdijk, NB8 juli 2015
Werknemers onderling goede verstandhouding.
Leiding dictatoriaal.
Pluspunten
?
Minpunten
?
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer productieve en gezellige werkomgeving. Met de kans tot doorgroei mogelijkheden
Junior engineer (voormalige medewerker) –  Papendrecht, ZH7 januari 2015
Het werk op kantoor was altijd gezellig. Er heerste een prettig en ontspannen werksfeer en er was een zeer goed teamverband. Een groot pluspunt was dat er ondanks de drukte, wij als collega's onderling altijd bereid waren elkaar te helpen of uitleg geven over de gang van zaken als daar onduidelijkheid over was. Bij dit bedrijf was het werk zeer afwisselend en had ik meerdere taken waardoor ik een hoop heb kunnen leren en mezelf goed kunnen ontwikkelen.
Pluspunten
Positieve begeleiding
Minpunten
Waren er niet
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima baas, met respect behandeld en samengewerkt
Aflos-hoofdscheepswerktuigkundige (huidige medewerker) –  world wide17 oktober 2013
prima bedrijf met veel groeimogelijkheden
je bent aan boord van je schip op je zelf aangewezen maar niet aan je lot overgelaten
veelzijdige functie
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Boskalis

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 21 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Boskalis gesorteerd op locatie