BP Reviews

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Senior medewerker (huidige medewerker) –  Noord-Brabant5 september 2017
Vaak lastig te combineren vanwege de onregelmatige diensten
Pluspunten
fijn team
Minpunten
onregelmatige diensten
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, geen uitdaging
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard4 september 2017
Leuke baan als bijbaan. Er zijn alleen amper doorgroeimogelijkheden en er zit geen uitdaging in het werk.
Pluspunten
Je werkt helemaal alleen, je werkt zoals jij wilt
Minpunten
Geen uitdaging, op den duur saai
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kwaliteit is waar het om gaat
F&B Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 augustus 2017
Ontzettend leuk bedrijf waar veel te doen en veel te leren valt!
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige dag
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 april 2017
Bij de BP heb ik bijna altijd een leuke werkdag ervaren dor de fijne collega's en de leuke klanten. de werkdruk was wat aan de lage kant. net als de doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
weinig uitdaging
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onwijs goeie werkgever die iedereen een kans geeft!
Servicemedewerker (huidige medewerker) –  De Zweth10 april 2017
Ik werk er nu al een tijdje, en ze hebben volop begrip getoond. Als ik meer uren wou of minder uren wou, dan hadden ze dat duidelijk voor mij geregeld.
Het is niet echt een intensieve job, en dat is mijn reden om een ander werkgever te zoeken.
Tuurlijk is het wel gezellig daar, en zal je de werksfeer wel gaan missen.
Maar ik ben graag bezig, 8 uur (of langer) per dag bezig zijn en niet afwachten.
Ook is het jammer dat je niet zo goed betaald word, of geen toeslagen krijg in avonduren. Nachten hebben ze wel toeslag, maar is niet veel om je te motiveren om wakker te blijven.
Pluspunten
Zeer flexibel
Minpunten
Lage salaris
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Tankstation medewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid12 december 2016
Flexibel bedrijf
leuke collega's
openen en sluiten van de shop
Pluspunten
leuke mensen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer sociale werkplek met een uitstekend beleid (organisatie)! Op station a15 ridderkerk n
Servicemedewerker (huidige medewerker) –  Ridderker A155 juli 2016
Heel erg leuk werk tevens zeer afwisselend werk ,
als je van aanpakken weet en een bezig bijtje ben , dan zit je bij de BP op de juiste werkplek . Aangezien het zeer leerzaam is door de BP curssesen die (verplicht zijn) doe je heel veel ervaringen op wat je van je zelf niet zou verwachten .. ! Tevens het WBC Binnen de stations zijn zeer goed geregeld waar,Versheid Kwaliteit hygiene Service , zeer goed wordt gedaan volgens (Beleid) door mij Collegas aan de A15 Ridderkerk ,kortom zeeeer leerzaam erg leuke afwisselde baan .waar je iets van kan leren !
Pluspunten
goede organisatie
Minpunten
(werkschoenen ....Zere voeten )
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heeft min en pluspunten.
Tankstation medewerkster (voormalige medewerker) –  Ede11 mei 2016
Leuk bedrijf met leuke collega's.

Als je nog geen structuur in je leven hebt is dit het bedrijf om een goed begin te maken. van uur tot uur staat beschreven wat je moet doen.

Je weet waar je aan toe bent. je krijgt een tijdelijk contract van 3 jaar... inmiddels 2, daarna is het gewoon einde verhaal. Tenzei je doorstroomt naar manager.... maar dat zeggen ze al vanaf het begin dat je weinig kans maakt.

minpunten zijn,
-veel geroddel,
-als tussenspits ben je kassa bij springen zowel als de balie kassa als de broodjes. en als ze allebij jou hulp nodig hebben is het ERG zwaar.

pluspunten zijn,
-goede vergoeding voor de nacht.
-de manager bij BP de poel is wel eerlijk... als het put is zal hij dat ook zeggen. maar je moet wel ZELF met een oplossing komen.
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Tilburg18 februari 2016
Een geweldige ervaring waar ik na zeven jaar moest stoppen omdat de functie niet meer te combineren was naast het snel groeiend bedrijf van mijzelf
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werkte alleen
pompbediende (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis11 oktober 2015
Het was leuk werk , maar door een overval voelde ik mij zeer onveilig
Minpunten
overval
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastic learning experience
trader (voormalige medewerker) –  NB3 maart 2014
Jumping from the Utility side of the business into a marketing role with the knowledge base at the company was a great experience. Learned how to trade on various pipes with extremely knowledgeable coworkers.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving, leuke collega's en een prettige werksfeer.
Assistent Site Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag19 september 2013
Leuke baan als assistent/site manager en redelijk goed betaald, maar ontwikkelingsmogelijkheden beperkt.Wel af en toe een zeer hoge werkdruk,maar dat zie ik altijd als een uitdaging. Aan de werksfeer zal het zeker niet liggen, want die is altijd goed. Helaas door reorganisatie wat betreft functies heb ik geen verlenging gehad van contract. Dan geldt dus weer : wie het eerst komt ,wie het eerst .....zonder enige onderbouwing vanuit het hoger management
Helaas is dit in deze tijd heel veel aan de orde!!
Voor de rest een leuke baan en zal zeker verder willen in deze branche
Pluspunten
goede organisatie, goede veiligheid, goede planning
Minpunten
slechte communicatie hoger management/regiomanager
Was deze review nuttig?Ja 21Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive werkomgeving
Service/shopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijeveense bovenboer10 juli 2013
Ik heb hier veel geleerd en had leuke collega,s nieuwe ervaringen waren voor mij het werken in het wildbeancafe dit heb ik ook als zeer
leerzaam ervaren
Pluspunten
leuke collega, s
Minpunten
geen lunchpauze
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
sirvive/ wbc mederwerkster (voormalige medewerker) –  nieuwegein14 mei 2013
een hele leuke plek om te werken met een hele leuke werksfeer
Pluspunten
wisselende diensteb
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving gezellig met klanten
verkoop mederwerkster (voormalige medewerker) –  almelo17 oktober 2012
ik werkte maandag van 18.00 tot 24.00 ik heb er veel geleerd zoal een bhv opleiding,overvalpreventie,brandbestrijding.
met de directie kon ik goed opchieten mijn collega's heb ik nu nog kontact nee het was geen moeilijke baan maar je moest we je gedachten er bij houden ivm doorrijders
Pluspunten
met mensen omgaan
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf met hoge waardering voor werknemers
Medewerkster benzine station (voormalige medewerker) –  Tilburg9 juni 2012
Een typische dag bij b.p,betekent het schoonhouden van shop en terrein,bijvullen en natuurlijk het belangrijkste:zorgen dat de klanten tevreden weggaan.Wat ik geleerd heb is dat elke dag weer anders is en dat het werken met mensen een echte uitdaging is.Wat de directie betreft,een dikke tien.Zij zijn erg betrokken met hen medewerkers en laten dat ook graag merken.Collega,s is eigenlijk een beetje hetzelfde als de klanten:je moet er mee om kunnen gaan.het moeilijkste van de baan is:vaak krijg je verhalen van klanten te horen die je echt raken en natuurlijk het altijd aanwezige overval gevaar en doorrijders.Het leukste van de baan is Het om kunnen gaan met verschillende type,s mensen en de afwisseling die dit werk met zich meebrengt.Je weet nooit wat een nieuwe dag weer zal brengen en vaak zijn dit leuke dingen,maar soms ook minder leuke dingen maar het blijft wel een uitdaging om de klanten op een juiste manier te helpen en ervoor te zorgen dat ze tevreden weggaan en graag bij je terugkomen.
Pluspunten
afwisseling/waardering
Minpunten
soms zwaar emotioneel werk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over BP

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.067 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over BP gesorteerd op locatie