Allerzorg Reviews

Alle 14 beoordelingen worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardevol werk
Helpende thuiszorg (voormalige medewerker) –  Biddinghuizen11 januari 2017
Fijn om mensen te ondersteunen in hun dagelijkse leven.
Dingen doen die ze zelf niet meer kunnen.
Gezellige werkuren met de mensen maken.
Pluspunten
flexibel
Minpunten
geen directe collega's
Was deze review nuttig?Ja1Nee1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Nijmegen18 november 2016
Je krijgt een minimaal contract zegge tussen de 12 en 24 uur per week. Je wordt echter structureel veel hoger ingeroosterd, tot wel 50 á 60 uur per week. Het liefst laten ze je 4 dagen achter elkaar een gebroken dienst werken, dus 's morgens on 07.00u beginnen, hopen dat je om 23.00u klaar bent, en dat 4 dagen achter elkaar. Wanneer je hierop aanmerkingen hebt wordt je zonder opgaaf van redenen ontslagen. Wanneer je daar vragen over stelt krijg je je leidinggevende niet te spreken, en worden er allerlei niet onderbouwde argumenten aangevoerd om het ontslag te 'rechtvaardigen'. Hun slogan is 'zorg zoals je voor je naasten wenst', en dat geldt ook voor hun personeel. De behandeling die je als personeel krijgt wens je je ergste vijand niet toe. Zeer slechte werkgever. Ga hier aub niet werken.
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review nuttig?Ja16Nee1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg leuke baan
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Tegelen6 november 2016
Heb hier met veel plezier gewerkt maar was wel nog aan het opstarten toe ik daar werkte. de collega's waren er leuk
Pluspunten
leuk bedrijf
Minpunten
veel lange routes
Was deze review nuttig?Ja2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Tegelen7 juni 2016
het was een leuke werkgever maar moest helaas weg na twee jaar.
heb er leuke collega's gehad.
Was deze review nuttig?Ja3Nee1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verpleging van personen in de thuis situatie
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom26 april 2016
Ik vindt het leuk om voor de ouder wordende mens te verzorgen in hun thuis situatie zodat ze nog zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. We werkten in zelfstandige teams samen en vulden samen met het hele team ons rooster in , je kon voor vragen altijd terecht bij je teamleidster, en het was altijd prettig samen werken .
Het was een leuke afwisselende baan omdat je bij verschillende cliënten komt , waar je goed moet observeren e signaleren plus rapporteren hoe het met de cliënt gaat en of er veranderingen zijn en dit dan ook signaleren en in de rapportage schrijven of je teamleidster inseinen bij problemen , de familie en de huisarts.
Pluspunten
afwisselend werk
Was deze review nuttig?Ja1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Functieverschil wijkverpleegkundige is er niet
Wijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Dronten24 april 2016
Jammer dat Allerzorg niet mee gaat in de accenten te leggen in functieverschil tussen mbo en hbo verpleegkundigen. Niveau 5 halen, 4 betalen. Ik ben om die reden vertrokken. Heel thuiszorg Nederland is druk bezig met hbo-v'er s de meerwaarde te geven die passend is bij een bachelor opleiding. Alleen Allerzorg denkt er anders over. Gemiste kans voor allerzorg en is straks wel een eis.
Was deze review nuttig?Ja15Nee2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardevol en dankbaar (zwaar) werk
Huishoudelijke hulp/thuiszorg (voormalige medewerker) –  Zeewolde14 maart 2016
Een paar uurtjes in de week de cliënt helpen bij lichte- en zware huishoudelijke werkzaamheden, zoals; stoffen, stofzuigen, dweilen, toilet en badkamer schoonmaken, planten verzorgen, ramen zemen, wasgoed verzorgen, strijken etc.
Tussen door even tijd om samen met de cliënt; koffie/thee te drinken en een gezellig gesprek of een luisterend oor te bieden.
Pluspunten
leuk, waardevol, dankbaar werk
Minpunten
lichamelijk zwaar werk
Was deze review nuttig?Ja3Nee2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvolle baan maar met een positieve kijk
Teamleider huishouding (voormalige medewerker) –  Lelystad, FL22 januari 2016
De leukste baan die ik gehad heb, veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Veel geleerd, zeker het omgaan met mensen van verschillende leeftijden en bereiken wat ik moest doen en toch goed contact hebben met iedereen. Elkaar waarderen
Super leuke collega's.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
geen feedback van het hoofdkantoor
Was deze review nuttig?Ja3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer tevreden
allerzorg (voormalige medewerker) –  Emmeloord, FL16 oktober 2015
een top organisatie, met hele fijne collega's, en doorgroei mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja1Nee2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zinvol en dankbaar werk
Huishoudelijk medewerker (voormalige medewerker) –  Dronten, FL30 september 2015
Ondanks dat huishoudelijk werk niet op mijn lijf geschreven is vond ik het, vooral vanwege de omgang met ouderen, dankbaar en zinvol werk.
Pluspunten
Eigen tijd in kunnen delen.
Was deze review nuttig?Ja1Nee2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving bij de mensen thuis
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Swifterbant11 mei 2015
werken bij de client thuis. huishoudelijke en signalerende taken rondom de zorg die je levert.
Ik heb geleerd naar de wensen van de client te handelen.
Zelfstandig werken.
Moeilijk of beter lastig is soms aan ALLE wensen van de client te kunnen voldoen aangezien het vaak om ouderen gaat.
En het leukste van het werk was juist het contact wat je opbouwt met de client
Was deze review nuttig?Ja1Nee1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Hulp en ondersteuning in het huishouden (voormalige medewerker) –  Nieuwegein, UT13 maart 2014
het is dat ik ging verhuizen anders had ik er denk ik nog gewerkt
het was een gezellige organisatie waar je zelfstandig moest werken
Pluspunten
gezellige kerst feesten
Minpunten
-
Was deze review nuttig?Ja8Nee6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
learned a lot about management
Team manager (voormalige medewerker) –  Nieuwegein14 december 2013
My morning started around 7am. I will visit 10 clients and assist them in their daily live with any medical needs.
After my round i get to the office and make calls to doctors and nurses who are involved in the clients treatment. Sometimes the treatment needs to be changed or i have worries about the treatment.
In the afternoon i meet with my director or have meetings with my staff. I also plan coaching and interviews in the afternoon.
late in the afternoon i will adjust the weekly schedules for the clients and make new monthly schedules for the staff.
Sometimes late in the afternoon i visit patients who are in palliative care.
Pluspunten
working with clients.
Minpunten
Long hours
Was deze review nuttig?Ja13Nee2Rapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 14 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Allerzorg gesorteerd op locatie