Abbott Laboratories Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ploegendienst
ploegen medewerker (voormalige medewerker) –  Olst5 oktober 2017
geleerd hoe je met medicijnen om moet gaan.
het leukste aan deze baan was de afwisseling van taken
Pluspunten
fijne bedrijfscultuur
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Jr Manufacturing engineer (huidige medewerker) –  Groningen9 maart 2017
Bedrijf waar ik tot op heden 28 jaar werkzaam ben.
Veel werkplezier op onze afdeling met erg fijne collega's.
Momenteel is de werkdruk erg hoog op alle afdelingen.
Wat ten koste gaat van werkplezier/sfeer.
Pluspunten
IKB regeling
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leerzame omgeving
Quality Inspector (huidige medewerker) –  Heerlen14 november 2016
Heel veel geleerd mijn tijdens mijn stage en de daarop volgende jaren als vaste medewerker van dit bedrijf.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company
Financial Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2016
good balance working environment, innovative and dynamic.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a
keurster (voormalige medewerker) –  Olst20 mei 2016
het is een groot amerikaans bedrijf waar je veel kan leren
er is een leuke werksfeer en leuke
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in werk.
Chemische analist 2 (huidige medewerker) –  Zwolle29 februari 2016
Bij Abbott krijg je de kans om je te ontwikkelen op veel verschillende technieken.
Je werkt niet de hele dag met 1 techniek bijvoorbeeld: ICP, HPLC.
Omdat Abbott een amerikaans bedrijf is krijg je ook te maken met verschillende regelgevingen en wetgevingen. Halal, FDA, HACCP en GMP, maar ook europese regelgevingen; bijvoorbeeld Iso17025.

Na 12 jaar ploegendienst heb je veel ervaring met deze manier van werken. Quality Allways!
Pluspunten
Goede pensioen en arbeidsvoorwaarden
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Senior IT Business System Analyst (huidige medewerker) –  Heerlen16 september 2015
Abbott Vascular is een goed en mooi bedrijf.
Je kunt er veel leren, leuke collega's.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk ambitieus bedrijf met drive
Customer Support Coordinator/Label Ontwikkeling (voormalige medewerker) –  Zwolle12 juli 2015
Een goed bedrijf om in te werken, mits je tegen targets, deadlines, grote werkdruk en meer met minder mentaliteit kan.
Pluspunten
Mijn collega's, sociale voorzieningen en ruimte om in projecten mee te werken waren de leukste aspecten.
Minpunten
De grote druk om targets te halen en de verhoogde doelstellingen waren het lastigst.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever m.b.t secondaire arbeidsvoorwaarden
Customer Service (voormalige medewerker) –  Hoofddorp4 februari 2015
Elke dag is totaal anders: het kan erg druk zijn, of niet genoeg telefoontjes. Onder moeilijke omstandigheden (onzekerheid over de voortzetting van de afdeling) toch geprobeerd om het gezellig en positief te houden. Ik heb veel geleerd over diabetici en de mensen die er mee te maken hebben.... en dat het een nare ziekte is. Directie was vooral afwezig voor de afdeling. Leiding was ver te zoeken en eigenlijk kwam het allemaal neer op de medewerkers die heel hard hun best hebben gedaan om er wat van te maken en zo de afdeling viable te maken. Het moeilijkste was om zonder leiding, zonder vergaderingen, gemotiveerd te blijven. Het leukste van de baan was de contact met de collega's maar vooral het contact met de pati"enten en dat men iets in hun leven kon betekenen om het toch een beetje beter te maken.
Pluspunten
Gezellige gesprekken met collegas, uitstekend teamwork onderling!
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prettige werkgever, waar op diverse werkplekken te werken is.
Proces Operator Pack 2 (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV26 oktober 2014
Een werkdag bestond vaak uit werkzaamheden bij de steriele vuller, waar de vloeibare medische voeding werd gevuld en verpakt. De werkzaamheden werden uitgevoerd in een zelfsturend team, waarbij het geheel was verdeeld. Het team bestond uit fijne collegiale mensen, interesse voor het vak en voor de collega.
Het moeilijke van de baan was soms het wisselen van de diensten, er was daardoor weinig gelegenheid om thuis de boel aan te passen aan de gewijzigde werktijden.
Het leuke van de job was het werk aan de vuller, de controle op de kwaliteit en kwantiteit, de samenwerking tussen de vuller en de mensen op de baan, zodat het geheel goed op elkaar aansluit, zodat er heel efficiënt en kundig gedraaid kon worden.
Pluspunten
fijn en zorgvuldig werken onder goede omstandigheden.
Minpunten
soms geen goede aansluiting vanaf Proces kant, dus wachten bij de vuller.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed georganiseerd bedrijf met toekomstmogelijkheden
operator (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV16 juni 2014
Een afwisselende baan. Een goede sfeer en werkzaam in een goed teamverband.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken, Ondanks de reorganiosatie die nu gaande is, is de werksfeer tussen collega's prima.
Operator Packaging (huidige medewerker) –  Zwolle, OV1 mei 2014
Elke dag dat ik aan het werk ben leer ik nog wel iets bij. Het leukste van mijn baan bij dit bedrijf is dat ik zelfstandig kan werken in teamverband. Verder staan GMP, kwaliteit in innovatie hoog in het vaandel wat mij bijzonder aanspreekt.
Pluspunten
Twee stuks gratis fruit per dag, Clara Abbott foundation voor studerende kinderen, Aktieve personeelsvereniging
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede kennis van de produkten die er gemaakt worden
Proces Operator (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV16 april 2014
typische dag is dat bekent werd dat er ontslagen gingen vallen.

te veel om te benoemen

weinig mee te maken

hele fijne collega`s

bij blijven

afwisselend
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
NAp
Proces Operator (voormalige medewerker) –  Zwolle5 maart 2014
Goed bedrijf helaas reorganisatie plaats gevonden. Me zelf ontwikkeld bij deze bedrijf
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Gezellige.
Operator (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV24 augustus 2013
Het was daar werken erg leuk,ik heb geleerd zelfstandige te werken,directie was ok!collega's warren erg ok!ik moest erg wennen aan 5ploegen dienst,4dagen vrij was ook erg ok!
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en nette bedrijf
Logistiek operator inbound (huidige medewerker) –  Breda, NB6 augustus 2013
Abbott is een groot, mooi en schoon bedrijf met leuke collega's.
Iedereen is wel verantwoordelijk voor de veiligheid voor elkaar en de uitstraling naar buiten toe.

In de afgelopen periode heb ik veel mogen leren met het omgaan, benaderen en socialiteit naar mensen of gasten in het bedrijf.

Een typisch dag op het werk is om scherp te zijn ook bij een hoge werkdruk om toch efficient, verantwoordelijk en netjes te blijven werken.

Helaas zit ik als uitzendkracht aan mijn limiet van 3,5 jaar en in deze periode is er geen plek voor vast dienstverband dus houden mijn werkzaamheden op bij Abbott Logistics en zal ik eraan moeten geloven om straks bij een ander baas aan de slag te gaan.
Pluspunten
goedkoop lunchen
Minpunten
geen contracten
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovative atmosphere
Customer Service Professional (voormalige medewerker) –  Zwolle24 juni 2013
Abbott stimulates an innovative atmosphere and invest in new technology.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Abbott Laboratories

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 2.139 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Abbott Laboratories gesorteerd op locatie